Дмитро Шепелєв вперше показав сина від Жанни Фріске: Платону вже 8 років і він дуже схожий на батька

Єдиному синові Жанни Фріске Платону зараз 8 років. Хлопчик росте дуже схожим на свого батька Дмитра Шепелєва.

Популярна російська співачка Жанна Фріске померла в 2015 році. Її єдиний син, якому на той момент було всього 2 роки, залишився жити з батьком Дмитром Шепелєвим.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв

Після смерті артистки Дмитро і батьки Жанни між собою дуже посварилися. Вони досі судяться за нерухомість, яка належала померлій співачці.

Незважаючи на все це, Дмитро Шепелєв зумів побудувати своє особисте життя. Кілька років тому він почав жити з жінкою, у якої, до слова, теж є дитина від першого шлюбу. А весною поточного року у них народилась спільна дитина – хлопчик Тихон.

Дмитро є публічною особою. Він активно веде соціальні мережі, де регулярно публікує свіжі фото. Однак фотографії сина від Жанни Фріске Платона, де видно обличчя хлопчика, він не показував жодного разу до цього часу. 26 липня Дмитро Шепелєв оприлюднив кілька фотографій з 8-річним Платоном.

Син Жанни Фріске Платон
Син Жанни Фріске Платон
Дмитро Шепелєв з сином Платоном
Дмитро Шепелєв з сином Платоном

“8 років тому я прийняв для себе рішення не публікувати фотографії зі старшим сином Платоном. Минув час і я розумію, що він більше не потребує цього захисту. Він дорослий, яскравий, талановитий хлопчик, дуже гідний і світлий. І я радий познайомити вас з ним. Платон – привіт) “, – підписав знімки Дмитро.

Користувачі Мережі відзначили, що Платон зростає гарним хлопчиком і він сильно схожий на свого батька.

“Красунчик. З татом одне лице “,” Гарний хлопчик і дуже схожий на вас “,” Чудовий хлопчик Платон! І тато гідний поваги, що ростить такого хлопця! “,” Як Платон на вас схожий “,” Який гарний хлопчик “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.