Лідія Таран показала 13-річну дочку від Доманського: виглядають як сестри

Українська телеведуча Лідія Таран розчулила Мережу зворушливим знімком з 13-річною дочкою.

43-річна зірка “плюсів” Лідія Таран є не тільки відомою телеведучою, а й турботливою мамою. Єдиній дочці Лідії Василині вже 13 років. Дівчинка народилася в цивільному шлюбі Лідії Таран та Андрія Доманського.

Лідія і Андрій прожили разом 5 років. Їхні стосунки почалися дуже бурхливо, але так само бурхливо і несподівано закінчилися. Доманський кинув Таран і дочку заради іншої жінки.

Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою дочкою: архівне фото
Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою дочкою: архівне фото

Незважаючи на те, що Лідія Таран – публічна особа і дуже активно веде свої соціальні мережі, свою дочку вона дуже рідко показує на публіку. Однак нещодавно телеведуча порадувала своїх шанувальників дуже зворушливим знімком з дочкою. Лідія опублікувала 2 фотографії, зроблені в одному і тому ж місці, але з різницею в 7 років. На першому – Лідія позує з 6-річною Василиною, другий – зроблений в наші дні.

Лідія Таран з дочкою Василиною
Лідія Таран з дочкою Василиною

“Він не змінився. Тільки ми з малою, та й то – зовсім трошки) між фотками 7 років, знайди стільки ж відмінностей, а ще промені абсолютного щастя вам від нас в стрічку. І трохи сонячних опіків “, – підписала знімки Лідія Таран.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Василина виросла справжньою красунею, а Лідія з роками стала краще.

“Милуюсь вашою дочкою”, “Ви ще краще стали”,  “Лідочка, ви не змінюєтеся, красуня завжди), Василина підросла”, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.