Лілія Ребрик похвалилася осиною талією в яскравому костюмі: навіть і не скажеш, що їй 40

40-річна Лілія Ребрик не перестає дивувати шанувальників квітучим виглядом.

Лілія Ребрик – успішна телеведуча, талановита актриса, турботлива дружина, любляча мама і господиня. Крім того, Ребрик встигає активно вести свої соціальні мережі. На Інстаграм-блог телеведучої підписані майже 700 тисяч осіб. Там Ребрик ділиться свіжими фотографіями, думками і порадами.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик – одна з найкрасивіших телеведучих України

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Лілія Ребрик оприлюднила свіже фото, на якому здивувала своїх шанувальників квітучим виглядом.

На фото телеведуча позує в яскраво-червоних штанях і блакитній сорочці з квітковим принтом. Доповнили образ туфлі на шпильці і звисаючі до плечей сережки.

“Настрій – вівторок. Ефірний тиждень в розпалі. Робота кипить. Відчуваю себе добре, чого і вам бажаю “, – підписала фото Лілія Ребрик.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і висловили своє захоплення телеведучої.

“Дуже красиво виглядаєте”, “Красуня”, “Спасибі Вам за побажання і бадьорий настрій”, “Я завжди у великому захваті від ваших нарядів. Завжди вид карколомний! “,” Виглядаєте на всі 100 “,” Ви така квітуча, соковита! Справжня і щира “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким познайомилася завдяки проекту “Танці з зірками”. Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.

Лілія Ребрик з дочками
Лілія Ребрик з дочками

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!