Роман Полянський не втримався і погладив “вагітний” живіт Аліни Гросу: скоро стане батьком вдруге

Аліна Гросу підігріла чутки про свою вагітність, оприлюднивши неоднозначне фото.

Особисте життя співачки і актриси Аліни Гросу у всіх на слуху. Артистка вийшла вперше вийшла заміж влітку 2019 року. В цьому ж році Аліна розлучилася. За словами Гросу, її вже екс-чоловік знайшов собі жінку постарше і багатше. Дівчина не приховує, вважає свого колишнього звичайним альфонсом.

Аліна Гросу з колишнім чоловіком
Аліна Гросу з колишнім чоловіка

Однак і сама Аліна довго не переживала розлучення. Вже через кілька місяців після розлучення з чоловіком вона представила публіці свого нового обранця. Ним виявився 37-річний російський актор Роман Полянський.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Деякий час назад в Мережі почали говорити, що Гросу може бути вагітною. Дівчина останнім часом почала носити вільний одяг, що приховує особливості фігури. Це і стало причиною подібних пліток.

А недавно Аліна Гросу в черговий раз підігріла чутки про можливу вагітність. Дівчина опублікувала фото з відпочинку. На знімку вона позує разом зі своїм коханим Романом Полянським. При цьому чоловік тримав руку на животі співачки так, як зазвичай погладжують вагітний животик.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Варто відзначити, що 37-річний Роман Полянський був одружений і має 10-річну доньку. У Мережі немає інформації про офіційне розлучення пари, через що багато хто вважає, що саме Гросу повела Полянського з сім’ї. Однак сама Аліна стверджує, що почала зустрічатися з Романом, коли він був уже вільним.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.