Старшу доньку Євгена Кошового не впізнали шанувальники: дівчинка виросла і змінилася

13-річна донька Євгенія Кошового Варя з'явилася в ефірі "Improv Live Show ". Дівчинку впізнали не всі, так як вона подорослішала і сильно змінилася.

Євген Кошовий не тільки шоумен і відомий комік зі студії “Квартал 95”, а ще і люблячий чоловік і турботливою батько. У нього є 2 дочки: Варвара, якій 13 років і Серафима, якій 6 років.

Старша Варвара вже давно є медійною особистістю. Ще у віці 8 років дівчинка прийшла на програму “Розсміши коміка” і виграла 20 000 гривень. Після цього Варя двічі брала участь в проекті “Голос. Діти “, виступила в шоу” Ліга сміху “і знялася у фільмі” Папа рулить “.

Варвара Кошова
Варвара Кошова

13-річну Варю багато хто знає в обличчя. Однак недавно шанувальники Кошового не впізнали його дочка в новому шоу. Дівчинка з’явилася в ефірі “Improv Live Show ” разом зі своїм зоряним батьком. Варя змінила зачіску і подорослішала.

Е
Євген Кошовий з донькою Варею в ефірі Improv Live Show

Користувачі Мережі відзначили, що Варвара змінилася до невпізнання: дівчинка виросла і стала справжньою красунею.

Євген Кошовий з донькою Варею в ефірі Improv Live Show

Нагадаємо, не так давно Варвара Кошова дала відверте інтерв’ю, в якому зізналася, що має проблеми з однолітками. Дівчинка піддається регулярному буллінгу в школі. За словами Варі, однокласники називають її батька клоуном і звинувачують її в тому, що нібито саме батько платить за те, щоб Варя з’являлася в різних шоу. Через це дівчинка навіть хотіла кинути школу.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.