Катерина Кухар похвалилася фігурою в купальнику

Катерина Кухар продемонструвала, як балет відточує фігуру. Підписники танцівниці були вражені її фото в купальнику.

У вересні 2019 року українська балерина Катерина Кухар вдруге вдягла білу весільну сукню і оформила відносини в офіційний шлюб.

Її другим обранцем став прем’єр Національного академічного театру опери та балету України імені Шевченка Олександр Стоянов. Разом з майбутньою дружиною він виступав в чисельних постановках ще з 2010 року. Одного разу один лондонський критик назвав їх найкрасивішою балетною парою Європи.

Екатерина Кухар с мужем Александром и детьми
Катерина Кухар з чоловіком Олександром і дітьми

Закохані виховують сина Катерини від першого шлюбу та спільну доньку Анастасію. У березні цього року пара вирішила влаштувати медовий місяць в Таїланді. Але новоспечене подружжя було змушене перервати свій відпочинок через введення карантину в багатьох країнах, у тому числі і в Україні.

Хоча поїздка до моря закінчилася раніше терміну, фотографії то залишилися! Тому Кухар розбавляє карантинну стрічку соціальних мереж своїми фото в купальнику. Підписники танцівниці дарують їй сотні компліментів, підкреслюючи її елегантну і витончену фігурку.

Екатерина Кухар в Таиланде
Катерина Кухар в Таїланді

З огляду на свою професію, Катерина суворо дотримується певного харчування. Більш того, така шикарна фігура — це і результат виснажливих тренувань.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.