Лоліта Мілявська вперше за довгий час показала “особливу” дочку від Цекало: “Моє щастя по імені Евочка”

У відомої співачки Лоліти Мілявської є доросла дочка Єва. Артистка практично ніколи не показувала дівчинку на публіку.

Єва Цекало – єдина дочка Лоліти Мілявської. Народилася дівчинка в 1998 році, коли Лоліта була в шлюбі з Олександром Цекало. Тоді подружжя було на межі розлучення і Єва не є біологічною дочкою шоумена. Незважаючи на це дівчинка отримала прізвище Цекало.

Олександр Цекало і Лоліта Мілявська з новонародженою дочкою
Олександр Цекало і Лоліта Мілявська з новонародженою дочкою

Народилася Єва недоношеною – на 6-му місяці вагітності. Вага дівчинки на момент народження становив трохи більше 1 кілограма, лікарі боролися на її життя.

Те, що Єва народилася недоношеною наклало великий відбиток на її здоров’я. Довгий час ходили чутки, що дочка Лоліти хворіє на аутизм. Мілявська ж не говорила про дочку в інтерв’ю і не показувала її на публіку. Більш того, виховувала Єву не мама, а бабуся.

Єва Цекало в дитинстві
Єва Цекало в дитинстві

Тільки, коли Єва була вже дорослою, Лоліта Мілявська в програмі “Доля людини” розповіла правду про доньку. За словами артистки, Єва ніколи не хворіла на аутизм. Мілявська зізнається, що через те, що дочка народилася недоношеною вона мала затримку в розвитку і проблеми із зором.

Нещодавно Лоліта Мілявська вперше за довгий час показала свою дочку в своєму Інстаграм-блозі. Співачка зняла дочку на відео під час відпочинку на пляжі, в кадрі – її дочка в чорному купальнику на шезлонгу. На задньому фоні видно відпочиваючі.

“Академія, іспити, пандемія і в результаті, майже два роки не бачила доньку. Моє розумне і скромне Щастя по імені Евочка “, – підписала відео Лоліта.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.