Співачка Валерія вперше показала обличчя своєї внучки Селін

53-річна Валерія зараз відпочиває зі своїм чоловіком Йосипом Пригожиним, а також з родиною на курорті. Це стало приводом для того, щоб показати всій країні особа улюбленої внучки.

У Валерії є син Арсеній Шульгін, який в 2020 році одружився. Цікаво, що 2021 рік з самого першого дня став значущим і яскравим – в їхній родині народилася довгоочікувана дівчинка на ім’я Селін.

Бабуся, з огляду на те, що вона зараз менше виступає на публіці, багато часу приділяє тому, щоб допомогти своїй невістці і синові в вихованні.

Зокрема, знаменита дружина Йосипа Пригожина з перших днів народження внучки не відходила від неї, проводила багато часу і навіть їздила на відпочинок.

Зараз сім’я співачки відпочиває в Італії. Поки Ліана і Арсеній насолоджуються самотою, Валерія і Йосип доглядають за онукою.

Пригожин зобразив зворушливі моменти з малятком на пляжі

Селін лежала в тіні на пляжі разом з Валерією. Артистка не могла надивитися на внучку.

Селін, внучка Валерії
Селін, внучка Валерії
Співачка Валерія з родиною
Співачка Валерія з родиною

Нагадаємо, У перший день нового року Валерія вперше стала бабусею. Онуку, яку назвали Селін, їй подарував молодший син Арсеній і його дружина Ліана. Пара вступила в законний шлюб у вересні минулого року, зібравши на своєму весіллі практично весь російський бомонд.

Однак Валерія не на сто відсотків пішла з шоу-бізнесу. Її можна зустріти на різних телепрограмах, але вже рідше звичайного.

Жінка заробила немаленьке стан на своїй діяльності, тому тепер без праці може забезпечити собі безбідну старість і забезпечити своїх улюблених дітей.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?