Енріке Іглесіас порадував відео зі своїми двійнятами

Зразковий батько — увесь вільний час Іглесіас присвячує своїм дітям. Мережа розчулилася від нового сімейного відео співака.

Енріке Іглесіас ріс незвичайний хлопчиком, як для свого статусу. Він народився і виріс у багатій знаменитій родині. Його батько — популярний іспанський співак Хуліо Іглесіас, мама — телеведуча. Але хлопчик ходив у звичайну школу і вважав за краще носити потерті джинси і майки.

Не дивлячись на те, що його вважають одним з найбажаніших співаків світу, він залишається зразковим сім’янином і люблячим батьком. Вже понад 18 років він залишається у серйозних відносинах з російською тенісисткою Анною Курніковою, яка одного разу знялася у нього в кліпі. У пари троє дітей — двійнята Ніколас і Люсі і молодша дочка Маша, якій усього три місяці.

Карантинний режим Енріке повністю присвятив сім’ї — він грає з близнюками і ділиться своїми емоціями з підписниками у своїх соціальних мережах.

Кілька днів тому Іглесіас опублікував веселе відео, де він у ролі конячки катає Люсі і Ніколаса на спині. У якийсь момент син не зміг втриматися і впав з імпровізованого коня. Енріке не розгубився і сказав хлопцеві, щоб він не нив і швидко піднімався. Однак поки хлопчик піднімався, його випередила сестра Люсі, яка швиденько зачепилася за Енріке.

“Тримайся міцніше”, — підписав відео співак.

Шанувальники позитивно відреагували на публікацію, захоплюючись, наскільки Люсі — батькова дочка.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.