Ольга Фреймут розповіла українцям, як правильно входити в двері (Відео)

Телеведуча програми "Ревізор" на Новому каналі та телеканалі 1 + 1 Ольга Фреймут народилася 25 лютого 1982 року в невеликому місті Новий Розділ в Україні.

Вона на даний момент займається тим, що виховує своїх трьох дітей. Але в минулому вона заробила собі популярність і репутацію завдяки тому, що була телеведучою. Причому, телеведучої Ольга вийшла досить скандальною – вона отримала негласне звання “гроза готелів та ресторанів “.

Все через те, що вона могла без попередження приїхати в будь-який готель, ресторан, хостел або кафе, і з величезною знімальною групою показати недоліки цього закладу, зганьбивши на всю країну.

Зараз Ольга Фреймут більше не бачить себе ведучою програми “Ревізор “

В одному зі своїх інтерв’ю жінка розповіла, що вона дала початок цього шоу, і тепер уже воно розвивається без неї. Вона не дивиться нові сезони проекту, однак каже, що знає – проект пішов не в те русло, втратив свої стандарти.

Проте, Ольга Фреймут знає де себе реалізувати. У своєму Інстаграм-профілі вона розповідає, як правильно вести себе на публіці – ділиться особливостями світського етикету. Наприклад, у неї можна знайти відеоуроки по тому, як правильно їсти устриці, їсти морозиво, як можна почухатися на публіці і тому подібне. Сьогодні Фреймут вирішила поділитися інформацією про те, як же правильно з етикету закривати двері, коли ви входите в приміщення.

“Як з етикету закриваємо за собою двері? Правою рукою? Повертаємося спиною? Ні, ні, ні! Двері закриваємо лівою рукою за собою, тоді все в кімнаті бачать наше обличчя. А права рука вільна для вітання “, – розповіла Фреймут в своєму новому відеоролику.