65-річна Лариса Доліна в короткій сукні вразила осиною талією: “Як порцелянова статуетка”

Відомої радянської і російської співачці Ларисі Доліної - 65 років. Однак виглядає артистка набагато молодше, особливо після схуднення.

Лариса Доліна в свої 65 років виглядає просто карколомно. Близько року тому артистка зайнялася собою і сильно схудла. Доліна скинула 21 кг за відносно невеликий час. Шанувальники навіть запідозрили, що співачка скористалася послугами хірургів, але сама артистка стверджує, що схудла завдяки дієтологам і жорстким обмеженням.

Лариса Долина до і після схуднення
Лариса Долина до і після схуднення

Нещодавно Лариса Долина в своєму мікроблозі в Інстаграм оприлюднила невелике відео зі зйомок свого нового кліпу.

Співачка постала в чорному короткому платті з квітковим принтом і рожевих туфлях-човниках. Доліна зробила яскравий макіяж і красиву укладку. На відео співачка співала свою пісню і рухалася в так музиці перед камерою.

Користувачі Мережі захопилися зовнішнім виглядом артистки і засипали її компліментами в коментарях. Багато відзначили, що Лариса Олександрівна дуже схудла і стала виглядати на багато молодше.

“Лариса Олександрівна, Ви приголомшлива. Які у Вас ніжки гарні “,” у як ви так пострункішала, ЯК ?? “,” Вау! Виглядаєте надзвичайно! “,” Стильна, струнка і красива! “,” Яка фігурка! А ноги які! Ви порцелянова статуетка! “,” Лариса Олександрівна, ви просто чудова “, – пишуть коментатори.

Більше про раптове омолодження Лариси Доліної дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.