Подруга Насті Каменських виставила напоказ свій горіх в короткій сукні

Анна Андрійчук - подруга співачки Насті Каменських. Багато хто знає Аню по тому, що вона - екс-дружина музиканта Позитива, Олексія Завгороднього.

“Було дуже боляче, що закінчився важливий етап мого життя довжиною в 13 років. З юності крок за кроком ми разом йшли в доросле життя. Ті, ким ми стали сьогодні – це відбиток взаємної любові і підтримки “,

– розповіла Анна Завгородня-Андрійчук після розлучення з Позитивом.

“Коли усвідомлюєш, що все прийшло до логічного завершення, у тебе в душі з’являється певна порожнеча і розчарування. Спочатку ти довго готуєшся. Можливо, навіть відтягувати цей момент. Голова все розуміє, а серце – немає “,

– додала дівчина в своїй чесної сповіді, яку записала, відпочиваючи на курорті з Настею Каменських.

Дівчина після розлучення початку більш активно користуватися соціальними мережами. Вона викладає в Інтернет не тільки свої вдалі фотографії, але і особисті роздуми на різні теми. Зокрема, і про відносини. Всім своїм виглядом артистка показує – зовсім не страждає через розлучення. Навпаки – бачить цей етап свого життя як новий виток, нові можливості і шанс змінити своє мислення.

До слова, після розлучення Анна Завгородня (тепер уже Андрійчук) стала частіше з’являтися на різних тусовках. В основному, це вечірки і гулянки з найкращою подругою Настею Каменських. Наприклад, недавно дівчата прогулялися на яхті.

Анна Андрійчук для прогулянки на яхті вибрала неймовірно коротке плаття з відкритими плечима і широкими. Цей білий колір сукні дуже йде Ганні, тому виглядає вона в ньому дійсно як лялька Барбі.

Нагадаємо, Анна Андрійчук та Олексій Завгородній були разом більше десяти років. Спільних дітей у них немає.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.