За секунду до поцілунку: експерт з етикету Ольга Фреймут показала нескромне фото з чоловіком

Українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася романтичним знімком зі своїм чоловіком Володимиром Локотко.

Українська телеведуча Ольга Фреймут заробила собі статус головного ревізора країни і справжнього знавця етикету і хороших манер. Ольга випускає книги з етикету, проводить майстер-класи і знімає відео на цю тему.

Ольга Фреймут навіть можна назвати залізною леді. Вона завжди “тримає марку” і знає, як себе повести навіть в самій безглуздій ситуації.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Що стосується особистого життя, тут Фреймут небагатослівна. Головний ревізор країни не виставляє своє особисте життя на показ. Вона дуже активно веде свій мікроблог в Інстаграм, але вкрай рідко публікує там фото чоловіка і дітей. Однак нещодавно телеведуча оприлюднила романтичне фото в своєму Інстаграм-блозі, де вона позує разом зі своїм чоловіком. Володимир і Оля зняті за секунду до поцілунку. Судячи з фото, експерт з етикету Ольга Фреймут не така вже й скромниця.

Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко
Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко

До слова, Ольга Фреймут та Володимир Локотко одружені не так давно – з 2017 року. У цьому ж році у них народилася дочка Євдокія, а до цього у них вже був один спільний син Валерій. Примітно, що Ольга навіть взяла прізвище чоловіка.

Ольга Фреймут з чоловіком і дітьми
Ольга Фреймут з чоловіком і дітьми

Оля і Володимир не влаштовували пишного весілля, вони просто розписалися в один з робочих понеділків.

За словами подружжя, вони не бачили сенсу влаштовувати пишне весілля.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.