Софія Ротару стала на рік старше і знову одяглася в біле плаття, хоч чоловіка немає вже 20 років

Софія Михайлівна Ротару хоч і є в Інстаграм, але туди вкрай рідко публікує свої фотографії. В основному, тільки сповіщає про важливі події.

Але сьомого серпня у співачки День народження, тому Софія Михайлівна поділилася своїм барвистим знімком в білій сукні.

“Найкращий день!”,

– підписаний сонячний знімок Софії Михайлівни. На фото вона позує в білому літньому сарафані, обличчя закрите сонцезахисними окулярами, образ доповнює капелюшок з великими полями.

Ось що в коментарях пишуть шанувальники і друзі знаменитої співачки:

  • Легенда !!! На века !!!, – пише Руслан Квінта
  • З днем народження, Неповторна і Легендарна. Виконання всього задуманого і нових яскравих моментів, – пише золотий голос Росії Микола Басков
  • З Днем народження улюблену Сонечку !!!, – пише Ігор Крутой
  • З Днем Народження, Софія Михайлівна! Будьте здорові, щасливі, улюблені, наша найяскравіша в світі зірка !, – пише користувач з ніком eus013

Відзначимо, що співачку також привітав поп-король російської естради Філіп Бедросович Кіркоров. Він опублікував її фото у себе в профілі.

На архівному фото вона була відображена в молодості. Також король вітчизняної естради поділився кадрами із зустрічі з іменинницею. Ротару була одягнена в біле сукня оверсайз. Наряд приховує вади її фігури.

“Хочу в Ваш день народження побажати простих жіночих принад і чудес. Нехай ніякі негаразди не заважають Вашому житті. Нехай доля буде м’яка до Вас “,

– написав у коментарі співак.

Софія Ротару оцінила таке добродушне і щире привітання від великого музиканта.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.