Олег Винник змінив професію і сів за штурвал: перші фото “короля вовчиць”

Олег Винник вміє дивувати публіку, і переконаний - ніколи не пізно навчитися чомусь новому, освоїти нову справу і полюбити хобі.

Так, український співак і ймовірний чоловік Таюне (Таїсії Сватко) виклав фото на тлі літака. Доповнив загальну картину неймовірно красивий захід – Винник купався в золотих променях сонця, яке сідає за горизонт.

“Скільки б раз не піднімався в небо, завжди захоплює дух від краси нашої землі. Любіть літати? “,

– запитав співак у своїх фоловерів.

Олег Винник проміняв сцену на небо
Олег Винник проміняв сцену на небо
Олег Винник літав за штурвалом літака: вирішив підкорювати небо
Олег Винник літав за штурвалом літака: вирішив підкорювати небо

Ось що в коментарях до публікації пишуть фоловерів:

  • З Вами полетіла б хоч на край світу, ви такий класний, – коментує користувач з ніком moon_vynnyk
  • Олег, ти нам потрібен на землі а не на небі !, – пише користувач з ніком valentinashalamai
  • поки що жодного разу не літала, але сподіваюся, що полечу над світом немов білий птах. А Ви Олег Анатолійович, як завжди чудовий, – пише користувач з ніком diana.di_official_

Відзначимо, у Олега Анатолійовича Винника дуже багато шанувальників серед жіночої частини аудиторії. 80% його зібраних концертних залів і стадіонів – це жінки. Тому, багато в чому, саме щоб не втратити їхню довіру і навіть закоханість, Олег вважає за краще приховувати свою реальну особисте життя.

Піар менеджери твердять, що його образ брутального самотнього вовка – це магніт для жінок, який привертає, викликає інтерес.

Насправді ж, як ходять чутки, Олег Винник вже більше 20 років одружений на своїй бек-вокалістці Таюне. З нею він проводить весь вільний час, а в Німеччині у них підростає спільний син Юліан.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.