“Моя богиня!”: Зворушлива історія любові Йосипа Пригожина і співачки Валерії набирає обертів

Співачка Валерія вже давно перебуває у шлюбі з композитором Йосипом Пригожиним. Вони є однією з найбільш зразкових сімей в російському шоу-бізнесі і кожен день це підтверджують.

Співачка Валерія за роки своєї активної кар’єри на сцені заробила немаленьке стан. Це дозволяє їй зараз жити і абсолютно не переживати з того приводу, що не вистачатиме на щось грошей – більше того, вона може дозволити собі відпочивати де завгодно і скільки завгодно.

Саме тому практично з самого початку року Валерія і Пригожин буквально розриваються між курортами.

Зараз зоряне сімейство зупинилося в Греції, де вони поринули в античність і атмосферу минулих століть.

Там Валерія часто гуляє з чоловіком – це і звичайні денні прогулянки, і вечірні романтичні побачення.

Фрагмент одного з таких романтичних побачень артистка показала недавно в своєму Інстаграм-профілі.

Артистка вбралася в розкішне плаття кольору індиго в підлогу зі сміливим декольте, драпіруванням і акцентів на талії, яку підкреслила золотиста пряжка

Співачка Валерія в Греції в 2021 році
Співачка Валерія в Греції в 2021 році

Йосип Пригожин в описі до даної фотографії в соціальній мережі Інстаграм не дотримав емоцій: “Богиня моя! “, – написав творчий діяч.

Також на фотографію відреагували невістка Валерії Ліана Шульгіна, музикант Влад Топалов (чоловік телеведучої Регіни Тодоренко), Аніта Цой, Зара, Любов Успенська, Олеся Судзиловська, Олександр Ревва і інші.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.