Камалія показала підрослих дочок від чоловіка-пакистанця: ще не виросли, а вже фарбуються

Найбагатша співачка України Камалія, показала, як виросли її дочки. Дівчаткам зовсім скоро виповниться 8 років.

Відома українська співачка Камалія вже майже 20 років щаслива в шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. У вересні 2013 року в україно-пакистанської сім’ї народилися дві дівчинки-близнючки – Арабелла і Мірабелла.

З ранніх років спадкоємиці Камалії блищать на сцені. Вони займаються моделінгом, знімаються в кліпах мами і навіть кілька разів виходили з Камалією на сцену.

Дочки Камалії та Захура
Дочки Камалії та Мохаммада Захура

Зараз Камалія з дочками знаходиться на відпочинку в Туреччині. Звідти артистка регулярно публікує свіжі фото і відео в своєму Інстаграм-блозі. Нещодавно артистка оприлюднила відео, в якому показала підрослих дочок. У ролику одна з дівчаток фарбувала губи, а друга – розчісувала волосся.

“Я не встигла помітити, як наші дівчата виросли. Як же цікаво спостерігати за їх дівочими штучками “, – підписала відео Камалія.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ролик.

“А тато як милується і пишається своїми дівчатками!”, “Мамине щастя, татова гордість”, “Дівчата-красуні!”, “Які милі у вас дівчинки”, “Мама розкішна красуня і донечки будуть під стати матусі, а може і маму перевершать “,” Красуні! Так і є. Як швидко ростуть наші дітки “, ” Папі пора нервувати “, – пишуть коментатори.

Про те, як проста українська дівчина стала дружиною пакистанського мільярдера дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.