Волочкова показала, як готується до презентації музичного альбому: “Ні таланту, ні слуху, ні голосу “

Не всі знають, але Анастасія Волочкова вже давно пробує себе в ролі співачки. Однак публіка не захваті від її співу.

Скандальної балерини Анастасії Волочкової вже стукнуло 45. Артистка продовжує їздити по містах Росії зі своїми шоу-програмами, де вона демонструє свої знамениті шпагати. Схоже, Волочкова розуміє, що її час як балерини вже добігає кінця, але зі сцени йти вона не збирається. Анастасія вирішила спробувати себе в ролі співачки.

В останній рік в своїх шоу-програмах Анастасія Волочкова вставляла номера, де вона співала. А недавно балерина заявила, що готуватися до презентації свого музичного альбому. Так, Волочкова опублікувала в своєму Інстаграм-блозі відео з репетиції. На відео 45-річна артистка репетирує з двома танцюристами в спортивному залі один з номерів презентації під фонограму.

“Уже сьогодні відбудеться презентація мого музичного альбому ” Всесвіт “і нового кліпу. Я дуже хвилююся. Співачка я ще та. На пуантах я, звичайно, відчуваю себе впевненіше “, – підписала відео 45-річна балерина.

Користувачі Мережі тут же почали критикувати Волочкову. Багато відзначили, що у артистки немає ні слуху ні голосу.

“Не ганьбися, Настя. Відміни презентацію “,” Раз самі в собі сумніваєтесь то навіщо починати співати? Тим більше у вас зовсім немає слуху “,” Помідори і яйця на такий виступ при вході видавати. “,” Ні таланту! Ні слуху! Виглядає дуже незграбно “, – пишуть коментатори.

Варто зазначити, що свої перші пісні артистка записала в студії ще в 2019 році, але розвивати себе як співачку Анастасія почала тільки зараз. Волочкова навіть встигла зняти кліп на одну з пісень. Але поки що її творчість не знайшло свою аудиторію і не має успіху.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.