Битва українських нарядів: хто крутіший – Матвієнко, Нітіч, Фаліон і інші?

Скоро День Незалежності. Це максимально патріотичний свято, символ якого - вишиванка. Це українське народне вбрання.

“Зірковий шлях ” в Інстаграм-акаунті зробив добірку фотографій зірок в народних костюмах. А шанувальникам пропонує написати свою думку – кому вишиванка йде найбільше.

Першою в порівнянні йде блондинка Тоня Матвієнко. Її ніжно-блакитне плаття-халат з величезними рукавами і чорною вишивкою ручної роботи – це шедевр. Воно відмінно підходить співачці за типом фігури і кольору волосся.

Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко

Наталя Фаліон – друга “конкурсантка “. Вона співачка і телеведуча програми “Позаочі “. Вона одягла жовту спідницю, класичну лляну білу вишиванку з різнокольоровими квітами, шикарні великі червоні намиста на шию і хустку на голову. Справжня українка!

Наталья Фалион
Наталя Фаліон

Третя – співачка Міла Нітіч. У неї зовсім незвичайний образ. Жовта сукня з чорною вишивкою візерунка і драконів. Справжня фатальна жінка!

Міла Нітіч
Міла Нітіч

Українська співачка Світлана Білоножко недалеко пішла від своїх колег – вона одяглася в плаття синього кольору з різнокольоровими, переважно червоними і рожевими квітами. Фішкою цього сукні є трохи прочинені плечі. Так воно виглядає більш привабливо і жіночно.

Світлана Білоножко
Світлана Білоножко

Мама Тоні Матвієнко, українська співачка Ніна Матвієнко вирядилася в вишитий жовтуватий сарафан. Він попереду прикрашений декоративними квітами, рукав в три чверті, на кінці покритий мереживами. На голову Ніна Матвієнко наділу тонку пов’язку в колір.

Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко

І останній спосіб – це аутфіт народної артистки України Оксани Пекун. Вона одягла вишитий біле плаття з чорними шифоновими вставками. За рахунок шифону плечі на вбранні відкриті, що підкреслює елегантність.

Оксана Пекун
Оксана Пекун

Який з цих образів вам сподобався найбільше?

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.