Альбіна Джанабаєва похвалилася новим кабріолетом за шалені гроші: чоловік подарував?

Нещодавно екс-віагрянки і улюблениця Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва стала мамою. Скоріш за все, в честь цього він подарував дружині машину.

Оскільки раніше у Джанабаєвої не було кабріолета, а зараз вона активно публікує в ньому Селфі і знімки, виникає логічна думка – подарував чоловік. Валерій Меладзе в цьому році в черговий раз став батьком. Дівчинка народилася навесні, назвали її Агатою. За це Валерій Шотаєвич вирішив піднести своїй коханій щедрий подарунок.

Альбіна Джанабаєва виклала фото, зроблене в салоні цього автомобіля. На ній одягнена довга спідниця молочного кольору і малиновий піджак. Сама Джанабаєва з цікавістю дивиться в екран мобільного телефону. На очах сонцезахисні окуляри з чорними лінзами. Волосся акуратно зібрані в пучок.

Ось як телезірка і співачка підписала фотографію:

  • “Чому так плутаються думки
  • Чому так часто меркне світло
  • Я до тебе прийшла з минулого життя
  • У цій мені з тобою життя немає … ..
  • А я сяду в кабріолет … “

А ось що Альбіною Джанабаєвою, дружині Валерія Меладзе, написали в коментарях під новим модним знімком:

  • І поїду куди-небудь. Якщо згадаєш мене звуть, а повернешся мене тут неееет, а я сяду в кабріолет, – доповнює слова відомої пісні користувач з ніком botnar_22
  • Ось як повинна виглядати Мама 3 х дітей, красивою і щасливою, – пише користувач з ніком annamonzaofficial
  • Ваууу яка красуня, – пише користувач з ніком meladze.am
  • Красива Жінка в кабріолеті, – пише користувач з ніком liderchistoti2014

Відзначимо, Альбіна Джанабаєва перебуває у шлюбі з відомим співаком Валерієм Меладзе з 2014 року. Коли точно почалися їхні стосунки як закоханих – публіка не знає. До цього Валерій був одружений на Ірині Меладзе.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.