Співачка Валерія показала обличчя своєї підрослої внучки Селін

Валерія та Йосип Пригожин в цьому році стали бабусею і дідусем. Подарунок у вигляді внучки їм зробили син Арсеній Шульгін і його дружина Ліана Шульгіна.

Бабуся не може натішитися тим, що у неї тепер є внучка. Вона витрачає практично весь свій вільний час на те, щоб пограти з дочкою. Навіть перебуваючи у відпустці або на курорті, Валерію завжди можна побачити з дитиною або з коляскою. А в Інстаграм-профілі все частіше з’являються фотографії милої дівчинки, яка росте не по днях, а по годинах.

Шанувальники відзначають, що з кожним днем Селін Шульгіна стає все більше схожою на свого тата Арсенія

У малятка премилий носик, солодкі пухкі щічки і ручки, світлі волоссячко і чарівні губки-бантики. Судячи по маленькому впертому вольовому підборідді, Селін буде володіти сильним і вольовим характером, коли він почне формуватися.

“Яка ж вона у нас солодка “, – зазначив чоловік співачки Йосип Пригожин.

Валерія і Пригожин показали внучку Селін
Валерія і Пригожин показали внучку Селін

На руках у зоряної бабусі Селін відчуває себе комфортно і затишно.

Бабуся тільки рада проводити більше часу зі своєю онукою. Валерія розповідає, що в компанії свого неймовірно улюбленого і доброго чоловіка Йосипа, а також з онукою Селін вона відчуває себе живою, і насолоджується кожним моментом життя.

Історія кохання Валерії та Йосипа Пригожина: все не так ідеально, як здається на перший погляд

На нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина ” ви можете подивитися спеціальний випуск, присвячений Пригожину і Валерії. Виявилося, вони разом вже багато років. За цей час було все, але вони змогли вберегти свою любов від краху.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.