Ксенія Мішина похвалилася величезним букетом троянд від нового шанувальника: про Еллерта вже й не згадує

Ксенія Мішина, яка нещодавно розлучилася з Олександром Еллерт, похвалилася величезним букетом троянд від таємного шанувальника.

Ксенія Мішина – відома українська актриса. Однак широку популярність Ксенії принесла участь в першому сезоні романтичного шоу “Холостячка”. Там Ксенія серед 15 претендентів вибирала одного, того самого чоловіка. Обранцем Мішиної став гуморист Олександр Еллерт. Здавалося, вони – ідеальна пара. Однак через 10 місяців відносин Ксенія і Еллерт розлучилися.

Ксенія Мішина і Саша Еллерт

Хоч Ксенії і не вдалося після закінчення шоу вийти заміж, однак робочих контрактів у неї стало більше. Так, нещодавно стало відомо, що Ксенія Мішина стала суддею нового сезону шоу “Україна має талант”.

Ксенія Мішина стала суддею шоу Україна має талант

Дівчина регулярно ділитися відео зі знімального майданчика шоу і гримерки. Так, нещодавно актриса заінтригувала підписників, показавши величезний букет троянд, який вона виявила в своїй гримерці. Таємний шанувальник подарував Ксенії букет висотою, як сама Мішина.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной

“Хтось точно знає, якого я росту …”, – сказала в відео Ксенія.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной

До слова, ні Ксенія Мішина, ні Олександр Еллерт не назвали причину, через яку вони розлучилися. Ксенія лише сказала, що більше не буде зраджувати себе і сина. Судячи з усього, ініціатором розлучення стала саме Мішина.