Дружина Добриніна Даша Квіткова показала, як виглядає її фігура після пологів: від колишньої Даші немає і сліду

Дружина "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова стала мамою трохи більше місяця тому. Вагітність дуже сильно змінила її фігуру.

Шоумен Микита Добринін і модель Даша Квіткова стали парою завдяки романтичному шоу “Холостяк”. Більш того, вони стали першою парою, яка не тільки дійсно залишилася разом після закінчення проекту, але ще і офіційно оформила свої стосунки. Вони зіграли пишне весілля 12 серпня 2020 го, хоча розписалися раніше – 20 травня.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

13 липня у подружжя народився первісток. Хлопчика назвали гордим ім’ям – Лев.

Вагітність і пологи дуже сильно змінили фігуру новоспеченої мами Даші Квіткової. До вагітності Даша працювала моделлю і її плоскому животу могли позаздрити багато. Однак зараз дівчина тільки починає повертатися в колишню форму. Незважаючи на те, що її тіло не ідеальне, Даша залишається чесною зі своїми підписниками в Інстаграм і правдиво показує, як зараз виглядає її фігура.

Так, нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Квіткова оприлюднила знімок, на якому вона позує в купальнику.

Скріншот Інстаграм-сторіз Квіткова

“Раптова захотілося подивитися, як сидить на мені купальник, який я носила ще до вагітності. Загалом, не все так погано, як я думала “, – прокоментувала свій вигляд в дзеркалі Квіткова.

Варто відзначити, що дівчина робить все, щоб повернути свою колишню форму. Даша сидить на дієті і ходить на спеціальні масажі. Дівчина запевняє, що буде “не вилазити зі спортзалу”, як тільки їй дозволять лікарі займатися спортом.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.