Багатодітна мама Катя Осадча показала, як виглядає після пологів: “Випромінює щастя”

19 серпня Катя Осадча та Юрій Горбунов стали батьками вдруге. У подружжя народився хлопчик.

Вже на другий день після народження сина Катя Осадча показала, як вона виглядає. Телеведуча опублікувала кілька фотографій, на яких вона виглядала яскраво і свіжо. Катя готувалася до прямого ефіру програми “Cніданок з 1 + 1”. Вона зробила зачіску і гарний макіяж. Дивлячись на ці фото важко сказати, що 20 годин тому Осадча народила дитину.

Катя Осадча показала, як виглядає після пологів
Катя Осадча показала, як виглядає після пологів

У підписі до фотографій телеведуча подякувала всім за привітання, а також зазначила, що ім’я новонародженому маляті вони з Горбуновим ще не вибрали.

“Спасибі за таку неймовірну кількість поздоровлень !!! Святкуємо з малюком першу добу його життя. Все ще вибираємо ім’я і готуємося дивитися вже разом наш “Вечір прем’єр. Літня серія “, адже малюк концерт чув, але не дивився”, – написала Катя.

Користувачі Мережі прокоментували фотографії та відзначили, що Катя відмінно виглядає.

“Супер жінка! Супер мама! Як завжди прекрасна! я в захваті від вас “,” ВЖЕ на екрані ??? і з макіяжем – прелесть! “,” Ви неймовірно красива, скільки в Вас світла! “,” Як ви покращали! Хай росте здоровим малюк “,” Міцного здоров’я вам і малюкові! Мама трьох богатирів !!! Захоплююся! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, у Каті Осадчої і Юрія Горбунова є спільний син Іван, якому 4 роки. Також у телеведучої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля.