“Шут гороховий “: Філіп Кіркоров зганьбився на “Новій хвилі “

Філіп Кіркоров зробив себе центром загальної уваги на музичному конкурсі "Нова хвиля".

19 серпня в Сочі стартував міжнародний музичний конкурс “Нова хвиля”. На церемонію відкриття прийшли практично всі зірки російського шоу-бізнесу. Там вони змогли не тільки блиснути талантом, а й яскравими вбраннями.

Король російської естради Філіп Кіркоров часто епатує публіку екстравагантними вбраннями. Так, і в цей раз він став центром загальної уваги, з’явившись в епатажному вбранні за мільйони рублів.

Артист тут же поділився знімками в своєму Інстаграм-блозі. На фото Філіп відображений в зеленій сорочці Louis Vuitton і білих джинсах з дірками на колінах, а також помаранчевих кросівках.

Філіп Кіркоров на Новій хвилі
Філіп Кіркоров на Новій хвилі

Його образ доповнили сонцезахисні окуляри і дві сумки бренду Louis Vuitton за шалені гроші. Так, маленька сумка у вигляді моркви коштує 88,5 тисячі рублів, а сумка у вигляді літака – 39 тисяч доларів (2,8 мільйона рублів).

Філіп Кіркоров на Новій хвилі з сумкою за 40 тисяч доларів
Філіп Кіркоров на Новій хвилі з сумкою за 39 тисяч доларів

Деякі користувачі Мережі в коментарях відзначили, що Кіркорову в його віці так одягатися вже некрасиво.

“Шут гороховий Кіркоров», «Люди, прокиньтеся! У наш час не про музику і душевності на фестивалі мова, а культивується лик фріків. Що тут хорошого? “,” Філіп, вам пора вже одягатися за віком, а не як клоун “, ” У кого перетворився мій улюблений співак? Пісні виконував незабутні. Талант. Зараз що з ним відбувається? “- пишуть фоловери.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.