74-річна Софія Ротару в розкішній сукні запалила на “Новій хвилі “: втерла носа Пугачовій

Софія Ротару з'явилася на пісенному конкурсі "Нова хвиля" і здивувала публіку моложавим видом.

19 серпня в Сочі стартував міжнародний музичний конкурс “Нова хвиля”. На церемонію відкриття прийшли практично всі зірки російського шоу-бізнесу. Там вони змогли не тільки блиснути талантом, а й яскравими вбраннями.

На конкурс завітала і легендарна співачка Софія Ротару. Артистка останні роки рідко з’являється на публіці і не приходить на світські заходи. Однак на “Нову хвилю” вона приходить завжди. Не виключенням став і цей рік. 19 серпня розпочався 19-й пісенний конкурс.

Софія Ротару з’явилася на червоній доріжці “Нової хвилі” і вразила публіку квітучим виглядом. Для заходу артистка вибрала сукня в підлогу з ефектом перлинного мерехтіння. Ротару зробила красиву укладку і яскравим макіяж. Виглядала артистка набагато молодше за свій реальний вік.

Ось як прокоментувала публіка образ Софії Ротару:

“Образ шикарний”, “Королева пісні! Найулюбленіша! Найкраща! Красуня! “,” Виглядає, звичайно, супер “,” Вічно молода і красива Софія Михайлівна “,” Така красива Софія, а плаття просто чудове, чудова жінка “,” Так, дуже улюблена і красива і талановита “, – пишуть коментатори.

Також в рамках конкурсу “Нова хвиля” Софія Ротару заспівала кілька своїх пісень і зірвала овації глядачів. Артистка вільно рухалася по сцені і виглядала дуже гармонійно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.