Камалія показала підрослих дочок і красеня-чоловіка на відпочинку в Туреччині: зразкова сім’я

Співачка Камалія показала зворушливі сімейні фото з підрослими дочками і чоловіком-мільярдером.

Камалія – не тільки відома українська співачка, але і любляча дружина і турботлива мама двох дівчаток. Співачка часто ділиться з шанувальниками кадрами з особистого життя в соціальних мережах і показує сімейні знімки.

Так, нещодавно Камалія оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі фото з відпочинку в Туреччині. На знімку артистка з чоловіком і дітьми стояли на палубі корабля в піратських капелюхах. Камалія і її чоловік Захур тримали на руках красивих, різнокольорових папуг.

“Наші піратські розваги в Туреччині”, – підписала знімки артистка.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що на знімку Камалія з сім’єю виглядає дуже красивою і щасливою.

“Прям як з фільму! Клас! “,” Не впізнала Захура! Думала, що фотограф з папугами. Дівчат хоч в кіно знімай! “,” Які ви гарні! “,” Серце радіє, дивлячись на вас “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Камалія вже майже 20 років одружена з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. У вересні 2013 року в україно-пакистанської сім’ї народилися дві дівчинки-близнючки – Арабелла і Мірабелла.

З ранніх років спадкоємиці Камалії блищать на сцені. Вони займаються моделінгом, знімаються в кліпах мами і навіть кілька разів виходили з Камалією на сцену.

Про те, як проста українська дівчина стала дружиною пакистанського мільярдера дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.