“Просто дівчинка “: Лариса Доліна в коротких шортах здивувала моложавим видом

65-річна Лариса Доліна виглядає набагато молодше свого віку. Особливо артистка покращала після схуднення.

Майже рік тому відома співачка Лариса Доліна всерйоз зайнялася власним здоров’ям і зовнішнім виглядом. Артистка за пару місяців скинула більше 20 кг і помітно покращала.

Багато хто підозрював Доліну в тому, що вона зробила ліпосакцію. Однак сама артистка запевняє, схудла завдяки дієтологам і жорсткій дієті.

Лариса Долина до і після схуднення
Лариса Доліна до і після схуднення

Не так давно Лариса Доліна почала вести особистий блог в Інстаграме. Там співачка ділиться свіжими знімками і новинами з особистого і творчого життя.

Так, нещодавно артистка оприлюднила знімок, який змусив її шанувальників захоплюватися. Лариса позувала в повсякденному образі на тлі ескалатора. Долина вибрала приталенную футболку і короткі шорти світло-фіолетового кольору. Лариса Олександрівна повісила на одне плече ліловий стьобану сумочку на золотому ланцюжку, а образ доповнили сонцезахисні окуляри з оправою – “котяче око”.

Користувачі Мережі тут же засипали артистку компліментами в коментарях.

“Королева, не більше ніж 40 по фото”, “Просто дівчинка!”, “Що за дівчина така прекрасна”, “Це ви? Не впізнала, розкішно !! “,” Виглядаєте приголомшливо “,” Яка Ви красуня “,” Лариса, ніжки, звичайно, у Вас в пору позаздрити молоденьким “,” Просто дівчисько !! Молода, пустотлива, красуня !! “, – пишуть коментатори.

Більше про раптове омолодження Лариси Доліної дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.