Як зараз виглядає єдиний син померлої Жанни Фріске Платон?

Нещодавно телеведучий Дмитро Шепелєв у себе в Інстаграм влаштував інтерактивне спілкування з фанатами - шанувальники задавали питання, а Шепелєв відповідав фотографіями.

Так, чоловіка попросили, щоб той показав, як виглядає його щастя. У відповідь Дмитро прикріпив фотографію змужнілого сина Платона.

Ось так виглядає син Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва Платон

Хлопчик відображений в футболці і шортах, що стрибає на ліжку. Дмитро обожнює старшого сина і називає його “своїм щастям “.

На даний момент хлопчикові вісім років. Народила Жанна його в 2013 році.

Тоді про хворобу співачки ніхто не міг і подумати. Подейкують, онкологічні клітини стали розвиватися як раз таки на тлі пізніх пологів, так ще й була процедура штучного запліднення ЕКЗ. Однак це лише одна з версій, яка ходила в ЗМІ.

Мама Платона, всесвітньо відома співачка Жанна Фріске померла влітку 2015 року.

Вся Росія збирала їй гроші на лікування в кращих клініках, але ніякі препарати не допомагали. Детальніше про її хвороби і безуспішною боротьбі за життя дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Украдене щастя. 6 років після смерті Жанни Фріске: Суди, скандали, чутки і весілля Шепелёва

Після смерті Жанни публіка була стурбована долею хлопчика на ім’я Платон. Він був ще зовсім дитиною, і залишився на утриманні батька, який розбитий і пригнічений смертю дружини.

Син Шепелєва та Фріске

Однак чоловік з’явився і довів – з ним все в порядку. Навіть знайшов “маму ” своєму Платону – звуть жінку Катерина Тулупова.

Навесні вона подарувала Платону братика, тому нудьгувати родині не доводиться. Практично відразу після пологів зоряне сімейство поїхало відпочивати вже новим складом.