“Вся в матір”: дочка балерини Анастасії Волочкової вийшла в купальному костюмі перед турками

Аріадна Волочкова - єдина дочка російської балерини Анастасії Волочкової. Вона ще не така епатажна як мама, але публіка впевнена - все попереду.

Спадкоємиця прими російського балету веде власний Інстаграм-блог, який налічує понад 50 тисяч фоловерів.

Як відомо, Аріадна Волочкова живе окремо від своєї мами. Вони час від часу зустрічаються то на курорті, то вдома, то десь в кафе або в ресторані.

Коли Аріадна ще вчилася в школі, вона розповідала, що мама могла навіть без попередження прийти в школу, щоб побачити дочку.

Однак зараз Волочкова-старша частіше все ж подорожує десь на міжнародних курортах, а вихованням дочки практично не займається.

Дочка Анастасії Волочкової вирушила до Туреччини, звідки виклала досить кричуще фото. Вона зробила Селфі на балконі в чорному роздільному костюмі для плавання.

Молодша Волочкова наділу відкритий чорний купальник і відобразила себе на тлі турецького курорту

15-річна дівчина не соромилася демонструвати фігуру, яка, за мірками передплатників, виявилася дуже навіть зрілої.

Слід зазначити, що Аріадна Волочкова веде блог на тему книг. Дівчинка багато читає, розповідає свої відгуки та враження про те, що прочитала, ділиться порадами, публікує цікаві добірки того, що порадила б прочитати своїм фоловерів. Також вона активно спілкується з коментаторами, відповідає їм і дає поради.

Шанувальники помітили, що на обличчя Аріадна мало схожа на маму, скоріше на папу. А ось по фігурі і формам вона пішла в маму – такі ж грубі обриси і широкі плечі. Однак в цілому дівчинка досить фотогенічна і приваблива.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.