Софія Ротару в плаття-вишиванці припала в обійми до Юрія Горбунова: виглядають як однолітки (Фото)

Софія Ротару засвітилася в компанії з відомим українським телеведучим Юрієм Горбуновим.

22 серпня в Маріїнському палаці в Києві відбулася перша церемонія нагородження лауреатів премії “Національна легенда України “, заснована українським президентом Володимиром Зеленським.

Президент Володимир Зеленський вручив перші державні нагороди “Національна легенда України ” 7 українцям. Премію отримали: поет Юрій Рибчинський, художник Іван Марчук, футболіст Олег Блохін, хореограф Мирослав Вантух, балерина Олена Потапова, співачка Софія Ротару, а також композитор Мирослав Скорик, який був нагороджений посмертно – нагороду з рук президента отримала дружина композитора.

Софія Ротару з’явилася на заході в розкішному білому платті-вишиванці. З легендарно артисткою зробили спільне фото багато українських знаменитостей, зокрема Юрій Горбунов. Відомий актор і телеведучий, який недавно став батьком вдруге, опублікував в своїх Інстаграм-сторіз спільне фото з Софією Ротару.

На знімку Горбунов ніжно обійняв Ротару.

З
Софія Ротару і Юрій Горбунов: скріншот Інстаграм-сторіз актора

До слова, Софія Ротару виступить 24 серпня на святковому концерті до Дня Незалежності України на НСК “Олімпійський “. Крім легендарної артистки українців будуть розважати: Вєрка Сердючка, Ірина Білик, Тіна Кароль, Віктор Павлик, Олександр Пономарьов, Руслана та інші зірки вітчизняного шоу-бізнесу.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.