Як зараз виглядає Ігор Ласточкин, який вже давно не з’являвся на публіці? знатно округлився

Ігор Ласточкин, відомий шоумен, не перестає радувати кадрами з відпустки. Подивіться, як змінився за короткий час гуморист.

Ігор Ласточкин. Герой цього матеріалу прославився завдяки своєму блискучому почуттю гумору і феноменальною здатності приміряти на себе різні образи. Всенародну любов артисту приніс проект “Ліга сміху “.

Ігор Ласточкин став суддею Танців із зірками
Ігор Ласточкин

Але цього літа знаменитість радує не кадрами зі знімальних павільйонів, а фотографіями з відпустки. Відпочинок, море і приємна компанія трохи змінили зірку.

Ігор помітно погладшав під час відпустки. Але артист не збирається втрачати форму. Ще раніше він обіцяв своїм передплатниками, що буде працювати над собою і знову стане підтягнутим хлопцем.

Обіцянка дотримав і продемонстрував спортивний стиль шанувальникам.

Ігор Ласточкин

Фанати оцінили всі старання гумориста і не могли не похвалити його праці в коментарях. Користувачі Інстаграма захоплено написали:

  • молодець
  • Відмінний результат, ви молодець
  • Красунчик
  • Мета досягнута

Де відпочиває в цьому році Ігор Ласточкин?

Артист заздалегідь не повідомляв куди планує вирушити у відпустку. Але Ігор не втримався і додав геометкамі до своїх публікацій. Ми відстежили місце і з’ясували, що нині загоряє Ласточкин на берегах Хорватії.

Місто Брела на Балканському півострові став місцем всіх яскравих фотографій гумориста.

Свій вільний час зірка проводить на пляжі з сім’єю: дружина і син склали в цьому році компанію Ігорю на курорті. Гуморист щасливий, а близькі так само не приховують захоплення від поезки.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.