У Насті Каменських з’явився двійник: копія артистки, але худіша (Фото)

У Мережі обговорюють схожість української співачки Насті Каменських і її 32-річної румунської колеги, вокалістки Inna (Олени Апостоляну).

26 серпня на Instagram-сторінці проекту “Зірковий шлях ” був опублікований колаж, що складається з фото української співачки Насті Каменських і відомої зарубіжної артистки Inna.

Настя Каменських і її двійник – співачка Inna

Дівчата настільки схожі, що користувачі Мережі не відразу зрозуміли, що це не 2 фотографії Насті Каменських, а різні артистки. Деякі коментатори помітили, що співачки відрізняються тільки фігурами. Настя Каменських має більш пишними формами, порівняно з Inna.

“У сенсі це не вона?”, “Та ладно. Це хіба не один і той же чоловік? “,” Я думав це 2 Насті “,” Кудряшки однакові а от фігурка різна. Інна дуже шикарно виглядає “,” Дуже схожі “,” Загалом не відрізнити “,” У Інни форми більш витончені, зростання набагато менше! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Настя Каменських – одна з найвідоміших і популярних співачок в Україні. Вона 10 була учасницею групи “Потап і Настя” і стала улюбленицею мільйонів. У 2018 році дует взяв паузу і Настя Каменських почала сольну кар’єру.

Настя Каменських
Настя Каменських – відома українська співачка

Зараз співачка виступає під псевдонімом “NK” і її сольний проект став не менш популярний, ніж група “Потап і Настя”. За 3 роки сольної кар’єри Настя випустила 2 студійні альбоми і 2 мініальбома. Її пісні практично відразу стають хітами, а кліпи набирають мільйони переглядів.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.