Обіймалася з бородатим чоловіком: Настю Каменських помітили поруч не з Потапом, а із завидним холостяком

DZIDZIO - популярний український артист, який в 2021 році став холостяком. Він офіційно заявив, що розлучається зі своєю дружиною Славією.

У той же час варто відзначити, що Настя Каменських – не тільки приблизна співачка, але і хороша дружина.

Тому шанувальникам було вкрай дивно побачити цих зірок в обнімку, ще й коли поруч не було чоловіка Каменських – репера Олексія Потапенка.

Настя Каменських і DZIDZIO
Настя Каменських і DZIDZIO

Як відомо, нещодавно стартували зйомки другого сезону гіпершоу “Маска “, яке показують на каналі “Україна “. У першому сезоні в тренерський склад увійшли Настя Каменських, Андрій Данилко, Дзідзьо, Оля Полякова та Олег Винник. Оскільки проект виявився рейтинговим і цікавим, його творці вирішили не міняти склад зоряних детективів.

Хоча шанувальники були частково через це і засмучені, адже були б не проти подивитися на нових героїв.

Тому зараз Каменських і Дзідзьо проводять багато часу поруч, а Потапа на знімальному майданчику немає.

Нещодавно в Інстаграм-сторіз самотнього музиканта з’явилося Селфі з колегою по сцені. Виглядала парочка вкрай мило: українські зірки притиснулися один до одного і позують на камеру. Настя посилає повітряний поцілунок шанувальникам, а Дзідзьо посміхається щасливо, явно радіючи поверненню до зйомок гучного проекту.

Настя Каменських
Настя Каменських

Як видно з фото, один з образів Каменських на зйомках – це яскраве плаття салатового кольору. Як завжди, з глибоким вирізом в області бюста.

Розпущене волосся і яскравий макіяж надають співачці жіночності і впевненості. Її колега DZIDZIO одягнений в яскравий жовтий костюм з чорними елементами і кашкет.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.