43-річна Лідія Таран показала правдиве фото без зачіски і макіяжу, багато хто не оцінив: “Не треба так “

Провідна "ТСН " Лідія Таран показала себе без макіяжу і зачіски. Деякі з прихильників не оцінили таку відкритість.

Незважаючи на те, що зірці “плюсів” Лідії Таран вже за 40, вона має відмінний зовнішній вигляд. Підтягнута фігура, розкішне біляве волосся і гарне обличчя, на якому практично немає зморшок – все це характеризує Лідію Таран. При цьому телеведуча, на відміну від більшості зірок, не боїться показувати фото, на яких вона без макіяжу і зачіски. Таран часто показує правдиві знімки в своєму мікроблозі в Інстаграм, який налічує понад 140 тисяч підписників.

Лідія Таран показала фото без макіяжу
Лідія Таран показала фото без макіяжу

Так, в цей раз Лідія оприлюднила фото, зроблене під час відпочинку в Кам’янці-Подільському. Телеведуча позувала на тлі знаменитої фортеці. Її волосся було недбало зібране, а на обличчі не було макіяжу.

Лидия Таран
Лідія Таран

“Закусила губу і приготувалася до стрибка в осінь. Це літо дало мені стільки сили і ваги – в прямому сенсі, що висоту набирати буде важко, зате маю купу резерву для польоту на довгу відстань! Три, два, один-джамп! Стартую з мого улюбленого Кам’янець-Подільського! “, – написала Лідія.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото. Варто зазначити, що не всі оцінили відкритість телеведучої.

“Це як потрібно розлютити, щоб отримати такий вираз обличчя? Друге фото – найкрасивіша дівчина. “,” Не треба так, перше фото не дуже “, ” Тю, я подумав, що ви зліться на першому фото “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.