Ліза і Гаррі сумні, а Аллу підмінили: в Мережі обговорюють фото зі шкільної лінійки дітей Галкіна і Пугачової

Діти Галкіна і Пугачової Ліза і Гаррі пішли до другого класу.

1 вересня Інстаграм-блоги зірок наповнилися фотографіями дітей-школярів. Шоумен і гуморист Максим Галкін не став винятком і оприлюднив у своєму мікроблозі відео зі шкільної лінійки. На свято 1 вересня 7-річних Лізу і Гаррі проводжали Пугачова і Галкін, а також дочка Христини Орбакайте Клава Земцова.

Пізніше в одному з фан-аккаунта зоряного сімейства в Інстаграм з’явилося фото зі шкільної лінійки.

На знімку Ліза і Гаррі позували в шкільній формі і були не зовсім веселі. А ось батьки двійнят Максим і Алла посміхалися в камеру.

А
Алла Пугачова і Максим Галкін проводили Лізу і Гаррі в школу

Варто відзначити, що Пугачова на фото виглядала дуже привабливо, проте не всі фоловери це оцінили. Багато відзначили, що на знімку, як ніби інша жінка. Ймовірно, фото було оброблено за допомогою фотошопу, щоб Примадонна виглядала молодший.

“Це не Алла”, “Взагалі не схожа на Аллу”, “Алла себе не схожа, це вона?”, “Це точно не Алла”, – пишуть коментатори.

Скріншот коментарів

Також багато хто відзначив, що Ліза і Гаррі не виглядають щасливими і веселими. Діти явно сумують через те, що канікули закінчилися.

“Чому Ліза така грустінка?”, “Батьки задоволені, а діти сумні”, “Діти вже не посміхаються”, “Ліза і Гарік явно дуже не хочуть в школу йти”, “Діти просто трохи втомилися”, – прокоментували фоловерів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.