Як виглядають дружина і троє дітей Ігоря Кондратюка, яких він приховує від публіки: фото

Ігор Кондратюк - зразковий сім'янин і багатодітний батько.

Відомий українських телеведучий і музичний продюсер Ігор Кондратюк про особисте життя розповідати не звик. Відомо, що він одружений і має трьох дітей.

Телеведучий проекту “Караоке на майдані” вже багато років одружений на жінці на ім’я Олександра Городецька.

І
Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою

У шлюбі у них народилося троє дітей – син Сергій, Данило і дочка Поліна. Сини Кондратюка вже виросли і випурхнули з-під батьківського крила, а ось дочка Поліна ще вчиться в школі, в цьому році їй виповниться 17.

Сім'я Ігоря Кондратюка - зліва направо сини Данила і Сергій, поруч з Сергієм його дівчина, в першому ряду дружина Олександра і дочка Поліна
Сім’я Ігоря Кондратюка – зліва направо сини Данила і Сергій, поруч з Сергієм його дівчина, в першому ряду дружина Олександра і дочка Поліна

Варто відзначити, що в Мережі практично не можливо знайти свіжі фото сім’ї Кондратюка. Однак зовсім недавно він опублікував фото дочки Поліни в своєму мікроблозі в Інстаграм. Телеведучий привітав дівчинку з днем дочки.

П
Поліна – єдина дочка Ігоря Кондратюка

Варто відзначити, що 16-річна Поліна – зростає дуже красивою дівчинкою і схожа на свого батька.

Особисте життя Ігоря Кондратюка вважається бездоганним. Однак телеведучому регулярно приписують романи з молодими красунями. Зокрема, ходили чутки, що Кондратюк закрутив роман з випускницею конкурсу “Х-Фактор ” Аїдою Ніколайчук. У родині телеведучого над подібними домислами тільки посміялися.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.