Ірина Білик похвалилася дуже дорогим подарунком від фаната: автомобіль класу люкс за шалені гроші

За словами Ірини Білик, дорогущий автомобіль їй подарував фанат.

Ірина Білик – відома співачка, народна артистка України і просто красуня. За кількістю шлюбів і молодих обранців зірка наздогнала саму Аллу Пугачову. Білик завжди була популярна серед чоловіків і, звичайно, у неї до цих пір дуже багато шанувальників.

Ірина Білик

Ірина Білик похвалилася дуже дорогим подарунком від шанувальника

Ірина Білик активно веде свій Інстаграм-блог. Там співачка не тільки публікує свіжі фото, а й відповідає на питання фанатів. Так, нещодавно Білик влаштувала традиційну в Інстаграме рубрику “Питання-відповідь”. У артистки запитали, який найбільш незабутній подарунок вона отримала від фанатів. Співачка вирішила відповісти.

Одним з найдорожчих подарунків Ірині від шанувальника став автомобіль Tesla Model 3. Вартість такої машини приблизно 60 тисяч доларів.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ірини Білик

Варто відзначити, що подарунок Білик зробив не просто шанувальник, а старий друг, з яким артистка знайома вже 30 років.

Нагадаємо, зовсім недавно Ірина Білик розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахамадовим. Вони прожили разом 8 років, в шлюбі у них з допомогою сурогатного материнства з’явився син Табріз.

Колишній чоловік артистки Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Табріз

Причиною розлучення стало те, що Аслан, який довгий час працював в Москві, не приїжджав до дружини і сина в Україну цілий рік.