Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук: як виглядали ведучі “1+1 ” на початку кар’єри

Цих знаменитих телеведучих українці знають в обличчя. Вони кожен день з'являються в ефірі ТСН.

Алла Мазур, Лідія Таран, Наталія Мосейчук і Марічка Падалко – незмінні телеведучі ТСН уже багато років. Ми пропонуємо згадати, як вони виглядали на початку своєї телевізійної кар’єри.

Марічка Падалко

Марічка Падалко на початку кар'єри і зараз
Марічка Падалко на початку кар’єри і зараз

Телеведуча Марічка Падалко працює на “плюсах” майже 20 років. Спочатку вона працювала ведучою спортивних новин “Проспорт”. З 2006 року – ведуча ТСН. Також Марічка разом з Юрієм Горбуновим вела недільну ранкову програму “Сніданок +”, яка була в ефірі у 2006-2008 роках. На даний момент – одна з постійних ведучих ТСН і спеціальний кореспондент.

Лідія Таран

Лідія Таран на початку кар'єри і зараз
Лідія Таран на початку кар’єри і зараз

Лідія Таран народилася в сім’ї журналістів, тому вже з дитинства знала, що саме з цією професією пов’яже своє життя. Свою кар’єру Лідія почала з роботи на радіо. Пізніше телеведуча працювала на “Новому каналі” і “5 каналі”. У 2009 році Лідія стала ведучою на телеканалі “1 + 1”.

Алла Мазур

Алла Мазур на початку кар'єри і зараз
Алла Мазур на початку кар’єри і зараз

Алла Мазур веде новини на телеканалі “1 + 1” ще з 1997 року. Вона полюбилася українцям не тільки за свій професіоналізм, а й за відкритість і щирість. У 2020 році телеведуча боролася з онкологічною хворобою. Алла не побоялася відкрито розповісти про свою хворобу і вийти в ефір без перуки.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук на початку кар'єри і зараз
Наталія Мосейчук на початку кар’єри і зараз

Зараз Наталія Мосейчук веде один з найвідоміших в Україні політичних ток-шоу “Право на владу “, а свою кар’єру вона починала в далекому 1993 році на обласному житомирському каналі.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.