Після збільшення губ і корекції скул Ані Лорак кардинально змінила зачіску: тепер блондинка

Ані Лорак здивувала шанувальників перетворенням. Тепер вона блондинка.

Відома співачка Ані Лорак є однією з найпопулярніших і затребуваних артисток України і Росії. За Інстаграмом Кароліни стежать понад 7 мільйонів підписників, а артистка в свою чергу регулярно показує нові кадри зі свого життя в своєму мікроблозі.

За останні кілька років зовнішність Ані Лорак трохи змінилася. Стало помітно, що артистка користується уколами краси: її вилиці стали виразніше, а губи помітно збільшилися.

Ані Лорак до і після пластики
Ані Лорак до і після пластики

Однак Лорак експериментує не тільки зі своїм обличчям, але і зачіскою.

Так, 6 вересня, Ані Лорак опублікувала в своєму Інстаграм-блозі свіже фото і здивувала публіку новим кольором волосся. Лорак, яка завжди була шатенкою, перефарбувалася в більш світлий тон.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Ані Лорак дуже йде її новий колір волосся.

“Кароліна який розкішний колір волосся!”, “Кароліна, яка ви красива”, “Так подобається ваш новий образ”, “Вам дуже йде цей колір волосся”, “Ну яка ж ви красива, Кароліна! Очей не відірвати “,” Ідеальна дівчинка, і фігура і обличчя “, – пишуть коментатори.

До слова, фотографіям Ані Лорак в її Інстаграм-блозі не варто вірити. Як виявилося, співачка, перед тим, як опублікувати фото, ретельно його обробляє в фотошопі. Співачка зменшує фігуру, а особа робить більш молодим і свіжим. Про це публіка дізналася, коли Ані Лорак і Філіп Кіркоров опублікували однакові фотографії, але вони між собою дуже сильно відрізнялися, адже співачка себе отфотошопіть на фото, а Кіркоров показав оригінал.

Порівняйте самі:

Ф
Одне і те ж фото на сторінці Кіркорова і Ані Лорак

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.