Чоловік Пугачової Максим Галкін зізнався, що користується косметикою: показав себе до і після макіяжу

44-річний шоумен Максим Галкін виглядає молодо, свіжо і набагато молодше свого віку. Як виявилося, у чоловіка Примадонни є свої секрети.

Шоумен і гуморист Максим Галкін завжди був цікавий публіці. Зокрема, через те, що він є чоловіком легендарної співачки Алли Пугачової, яка старша за нього на 27 років.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

За Інстаграм-блогом Галкіна стежать понад 9 мільйонів підписників. Там шоумен регулярно показує кадри з особистого життя, публікує фото і відео своїх дітей, а також ділиться кадрами зі зйомок.

Нещодавно Максим Галкін показав, як його готують до чергових зйомок. Як виявилося, шоумен не з’являється перед камерою без товстого шару косметики.

Так, Галкін опублікував відео, де спочатку позує з мокрим волоссям і з не розтушованим тональним кремом на обличчі. Вигляд у артиста не найкращий: помітні вікові зміни шкіри, зморшки і втомлений вигляд. Наступним кадром Максим показав себе після гриму – красень в костюмі і ідеальною шкірою обличчя.

М
Максим Галкін до і після макіяжу

Користувачі Мережі тут же почали коментувати відео та відзначили, що Галкін вже не такий молодий, як раніше.

“Старенький ти вже, Максим”, “Навіщо себе таким показувати?”, “Ну да, макіяж всіх фарбує”, “Тональний крем і чоловік якось не зовсім сумісні”, “Без макіяжу не те”, – пишуть коментатори.

Більше про відносини Максима Галкіна і Алли Пугачової дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.