Анастасія Приходько зворушливо привітала чоловіка з річницею вінчання і показала рідкісні фото з коханим

Анастасія Приходько повідомила, що рівно 2 роки тому вони з чоловіком повінчалися.

Анастасія Приходько з тих знаменитостей, які не виставляють особисте життя на показ. Про чоловіка артистки практично нічого не відомо. Приходько не публікує спільні з чоловіком фото в соціальних мережах і не приходить з ним на світські заходи.

Сьогодні, 8 вересня, Анастасія та її чоловік святкують другу річницю вінчання. З цієї нагоди артистка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі спільні фото з коханим і написала теплі слова. Настя зізналася, що знайомі з чоловіком вони ще зі школи. Вона була все життя в нього закохана, але доля розділила їх і звела тільки через багато років.

Анастасія Приходько з чоловіком
Анастасія Приходько з чоловіком
Анастасія Приходько з чоловіком
Анастасія Приходько з чоловіком
Анастасія Приходько з чоловіком
Анастасія Приходько з чоловіком

“Любов моя, сьогодні друга річниця нашого вінчання. Кожну хвилину свого життя, я усвідомлюю наскільки правильним був цей крок! Адже ми так довго до цього йшли … 27 років!

Ми перетиналися по життю часто, почалося все зі школи! Твого єдиного погляду було достатньо, щоб я, ночами, вся в сльозах, зінавалася тобі в любві..в щоденнику. Потім я прийшла вчитися в Глієра, а ти в цей рік пішов в інший університет. Я не чула про тебе зовсім нічого, поки дивна випадковість не звели нас разом через багато років і більше вже ми не розлучалися.

Два роки тому було таїнство нашого вінчання, де ми пообіцяли бути разом до Місяця !!! І неважливо скільки потрібно було б чекати тебе – я б чекала! Щастя цього гідно! Я – твоя перша любов, а ти моя! Я люблю тебе більше всіх на світі! Я дихаю тобою! І якщо треба, я не роздумуючи, віддам своє життя за тебе! “, – написала Приходько.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.