“Будь або не будь ” 20 років потому: Максим Галкін і Алла Пугачова зняли відео під свою стару пісню

Максим Галкін і Алла Пугачова зняли відео під культову пісню 2000-х.

Максим Галкін і Алла Пугачова – найбільш обговорювана пара вітчизняного шоу-бізнесу. Коли вони почали жити разом, коміку було всього 25 років, а Пугачовій – 52. За плечима Примадонни було 4 невдалих шлюбів і доросла дочка. У те, що цей союз триватиме довго, не вірив ніхто. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Зараз публіка з цікавістю спостерігає за шлюбом Пугачової і Галкіна. Шоумен часто показує свіжі сімейні фото і відео в соціальних мережах, демонструючи сімейну ідилію з Аллою Борисівною. А недавно зіркове подружжя записали відео в популярну соціальну мережу TikTok, яке зібрало мільйон відміток “Подобається” всього за кілька годин.

Ролик вони зняли під спільну пісню “Будь або не будь”, яку записали ще в 2000-х. На відео Алла і Максим їдуть в автомобілі і просто дивляться один на одного.

Коментарі фоловерів не змусили себе чекати.

“Які вони класні !!! ПАРА … ГАРНІ!”, “Ви-чарівні! Бажаю Вам жити довго і щасливо! Рада за Вас! “,” Молодець, Алла Борисівна, що втерла носа усім “,” Аллочка просто богиня! Як я обожнюю вашу пару! “,” Яка Алла Борисівна красива! “, – пишуть коментатори.

Більше про історію кохання Максима Галкіна і Алли Пугачової дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.