“Холостяк ” Заливако погладив “вагітний ” живіт Анни Богдан: “До останнього не вірила .. “

"Холостяк" Михайло залівако оприлюднив зворушливе фото зі своєю обраницею Ганною Богдан, яке стало причиною обговорень в Мережі.

Михайло Залівако і Анна Богдан – одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Вони зійшлися завдяки шоу “Холостяк”, де Михайло вибрав Анну серед 29 претенденток на його серце. Після фіналу шоу “Холостяк”, закохані зняли квартиру в Києві і почали разом жити. Зараз Анна і Михайло багато подорожують і просто насолоджуються один одним. Крім того, закохані вже будують плани на майбутнє і планують дітей. Анна зізнається, мріє про велику сім’ю і дуже хоче, щоб першим у неї народився син.

Анна Богдан і Михайло Залівако
Анна Богдан і Михайло Залівако

Не так давно в Мережі з’явилися чутки, що дівчина вже знаходиться в положенні. Причиною чуток стало фото, яке опублікував в своєму Інстаграм-блозі Михайло Залівако. На знімку закохані позують в повний зріст і Михайло тримає свою руку на животі Анни.

“Більше обіймайтеся, моя вам порада! Ну тому що це пипец як прикольно. Так, і запевняю, буде час, коли ви такі “бляха, треба було обійняти, а не сидіти дутися” завжди через обіймання. Але ця тема працює в конфліктах тільки у відносинах, на вулиці можна ляща відхопити “, – підписав знімок Залівако.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Анни і Михайло – дуже красива пара, а деякі припустили, що дівчина вагітна.

“Вагітна “, “крутяк! Ну молодці же !!! Хоча, я сама до останнього не вірила в реальність ваших почуттів … “, “Ви дуже красива пара”, “Такі класні!”, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?