Юрій Горбунов показав, як виглядає Ребрик в реальному житті: зморшки і втомлений вигляд

Юрій Горбунов оприлюднив спільне фото з актрисою Лілією Ребрик, яке здивувало публіку.

Відомій українській актрисі і телеведучій Лілії Ребрик – 40 років. Однак виглядає вона набагато молодше. Актриса має підтягнуту фігуру і тонку талію. Також, в свої 40, Ребрик практично не має зморшок і може похвалитися моложавим видом.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик виглядає набагато молодше свого віку

Публіка звикла бачити Лілію в яскравих нарядах, з макіяжем і зачіскою. Актриса завжди дотримується статусу “красуні”. Однак недавно шанувальники побачили Ребрик в незвичному для себе вигляді.

Актор і телеведучий Юрій Горбунов опублікував фото, на якому він позує з Лілією Ребрик. Фото було зроблено в гримерці перед виступом на сцені театру. На знімку актриса позує без зачіски і макіяжу. Звичайно, виглядає Лілія не так яскраво і свіжо, як на знімках в своєму Інстаграм-блозі. На її обличчі можна розгледіти зморшки і вікові зміни шкіри.

Ю
Юрій Горбунов та Лілія Ребрик: скріншот Інстаграм-сторіз

“Граємо сьогодні Чехова”, – підписав знімок Горбунов.

Нагадаємо, Лілія Ребрик не тільки популярна актриса і телеведуча, але і любляча дружина і турботлива мати. Лілія щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким познайомилася завдяки проекту “Танці з зірками”. Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.

Лілія Ребрик з сім'єю
Лілія Ребрик з чоловіком і доньками

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.