Дружина Григорія Решетника натякнула на швидке поповнення в родині: вже вибирає коляску для дівчинки

Григорій Решетник та його дружина Христина не приховують, що мріють стати батьками дівчинки.

Відомий український телеведучий Григорій Решетник – офіційно багатодітний батько. У ведучого “Холостяка ” вже троє синів. Останній малюк народився в кінці минулого року, тобто йому ще немає й року. Багато шанувальників до останнього чекали, що у Решетніков нарешті з’явиться дівчинка, але тепер у них є цілих три богатирі – Ваня, Діма і найменший Олександр.

Григорій Решетник з синами
Григорій Решетник з синами Іваном, Дімою і Сашею

Саме подружжя не приховують, мріють про дівчинку. Більш того, вони час від часу натякають на те, що планують обзавестися ще однією дитиною.

Нещодавно Крістіна Решетник зробила неоднозначну публікацію в своєму Інстаграм-блозі. Так, дружина Григорія Решетника опублікувала яскраву дитячу коляску, призначену явно для дівчинки.

Скріншот Інстграм-сторіз Христини Решетник

“Правда вона прекрасна?”, – запитала у підписників Христина.

Така публікація викликає багато питань і наштовхує на думку, що Григорій і Христина зовсім скоро стануть батьками дівчинки.

Нагадаємо, Григорій Решетник – український телеведучий, актор, режисер, диктор, шоумен, громадський діяч. Крім того, він є зразковим сім’янином. Одружився Григорій в 2010 році на дівчині на ім’я Христина, яка молодша за за нього на 6 років.

Григорій Решетник та Христина
Григорій Решетник з дружиною Христиною

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.