Оля Полякова в латексному костюмі влаштувала танці на столі: “Поводиться як … “

Суперблондинка Оля Полякова не перестає вражати публіку яскравими образами і неоднозначними витівками.

Зовсім недавно стартували зйомки другого сезону шоу “Маска”, де своїми незвичайними костюмами будуть вражати не тільки учасники шоу, але і судді. Як і в першому сезоні розважального шоу зоряними детективами стали Оля Полякова, Настя Каменських, Дзідзьо, Олег Винник і Андрій Данилко.

Детективи шоу Маска
Детективи шоу Маска

Нещодавно Оля Полякова поділилася зі своїми шанувальниками відео зі зйомок шоу “Маска”. Оля зняла відео для ТікТок, де показала один з образів, в якому з’явиться в ефірі шоу. Так, Оля постала в облягаючому латексному комбінезоні рожевого кольору, а на її голові був обруч із заячими вушками. Співачка вилізла на стіл і почала танцювати не зовсім пристойні танці.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати. Хтось розкритикував артистку, а комусь відео сподобалося.

“Розчарування. Сподівалася, що її не буде в цьому сезоні “,” Ну красуня що тут скажеш “,” Поводиться як бл … “,” Потрібно бути трохи скромніше “,” Обожнюю це шоу, особливо Олю Полякову “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, “Маска ” – розважальне, музичне шоу. Учасниками стануть українські зірки – спортсмени, ведучі, політики, співаки, але їх особистості приховані за масками. Завдання глядача – дізнатися зірку за маскою, грунтуючись на вокальних даних. У цьому йому допоможуть зіркові детективи.

Перший сезон “Маски ” став одним з найбільш рейтинговий програм телеканалу “Україна “.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.