Ані Лорак показала перероблене обличчя крупним планом: правдиве фото

Відому співачку Ані Лорак часто звинувачують у зловживанні пластичними операціями. Співачка показала, як її обличчя виглядає зараз.

Українську співачку Ані Лорак, яка багато років живе і працює в Росії, вважають однією з найкрасивіших і ефектних артисток вітчизняного шоу-бізнесу. Однак співачці вже за 40 і її краса з роками починає згасати. Щоб хоч трохи продовжити молодість Ані Лорак останні кілька років часто вдається до послуг пластичних хірургів і косметологів.

Неозброєним поглядом видно, що губи у Ані Лорак стали більш пухкими, а вилиці більш виразними.

Ані Лорак до і після пластики
Ані Лорак до і після пластики

Цікаво, що сама артистка заперечує те, що щось робила зі своєю зовнішністю, але її обличчя говорить сама за себе.

Ані Лорак з тих знаменитостей, хто активно веде свій Інстаграм-блог і регулярно публікує свіжі фото. При цьому знімки Кароліни завжди професійно оброблені і на них співачка виглядає чудово. Однак недавно Лорак вирішила показати, як вона виглядає в реальному житті. Співачка опублікувала відео в своїх Інстаграм-сторіз, на якому вона позує в салоні автомобіля в сорочці в клітинку. Замість зачіски і яскравого макіяжу – проста укладання і відсутність мейк-апу.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Варто відзначити, що і в такому вигляді артистка виглядає набагато молодше свого віку.

Більше про особисте і творче життя Ані Лорак дивіться на ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.