Як виглядають двоє дітей Оксани Марченко від різних чоловіків: дочка і син зовсім не схожі на маму

Українська телеведуча Оксана Марченко - двічі мама. У неї є син від першого шлюбу Богдан і дочка від другого - Дарина.

Мало хто знає, але відома телеведуча Оксана Марченко була одружена двічі. Зі своїм першим чоловіком Юрієм Коржем Оксана познайомилася на роботі в 1992 році. Їхні стосунки дуже швидко зародилися і через досить короткий час вони вирішили одружитися. Заради сім’ї Оксана на деякий час поставила свою кар’єру на паузу. У 1997 році телеведуча народила первістка Богдана і зайнялася вихованням дитини і побутом.

Син Оксани Марченко святкує День народження
Оксана Марченко з сином

З Юрієм Коржем Оксана прожила недовго. Коли їх спільному синові було 2 роки, вона познайомилася з впливовим політиком Віктором Медведчуком. Варто відзначити, що чоловік на той момент теж був одружений. Однак між Оксаною та Віктором зародилися почуття і незабаром телеведуча подала на розлучення.

Оксана і Віктор зійшлися, коли синові Марченко було 4 роки. Пасинок і вітчим між собою дуже добре ладнають, Медведчук виховував його, як рідного сина.

Зараз Богдану 24 роки. У минулому році він одружився і зробив Оксану Марченко бабусею. Примітно, що сина він назвав на честь вітчима Віктором.

Син Оксани Марченко з дружиною Катериною
Син Оксани Марченко з дружиною Катериною

Дочка Оксани Марченко

Дарина народилася в шлюбі Оксани Марченко і Віктора Медведчука. Зараз дівчині 17 років і вона виросла справжньою красунею.

Дочка Оксани Марченко Дар'я
Дочка Оксани Марченко Дар’я

Хрещеним батьком Дар’ї є нинішній президент Російської Федерації. Незважаючи на те, що батьки Даші – відомі люди, сама дівчинка уникає публічності. Відомо, що Дарина вчиться в приватній Британській міжнародній школі в Києві.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.