Ольга Сумська розридалася на очах у публіки, згадавши батька: “14 років немає з нами”

Ольга Сумська в своєму Інстаграм-блозі опублікувала відео, де не змогла стримати сліз.

55-річна Ольга Сумська – одна з найбільш затребуваних актрис на просторах українського шоу-бізнесу. Крім того, вона ще й блогер – на її сторінку в Інстаграм підписано понад 718 000 чоловік.

Там Сумська публікує фото і відео з життя, ділиться з шанувальниками новинами з творчого та особистого життя.

Нещодавно Сумська зробила дуже сумну публікацію. Актриса записала коротке відео в своїх Інстаграм-сторіз, де показала чоловічу кофту. Ольга просто гладила і розпрямляла її і нічого не говорила, проте було чутно, як актриса плаче за кадром.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Ольги Сумської

“Батькова кофточка .. 14 років немає з нами”, – написала Ольга Сумська.

Нагадаємо, батько Ольги Сумської – народний артист України, відомий актор В’ячеслав Сумський. Він закінчив Київський театральний інститут. Працював у провідних творчих колективах нашої країни, зокрема у Львівському театрі ім. М. Заньковецької, Запорізькому ім. Щорса, Полтавському ім. Гоголя і Київському ім. І. Франка. Півстоліття В’ячеслав Гнатович служив високому мистецтву, створивши 150 яскравих образів.

В
В’ячеслав Сумський з маленькою донькою Ольгою: архівне фото

Пішов з життя В’ячеслав Сумський 12 вересня 2007 року. Відомо, що чоловік в останні роки життя зловживав алкоголем, що стало головною причиною його смерті. Похований батько Ольги Сумської на Байковому кладовищі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.